TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.IMPRESSTOUR.RO:

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.impresstour.ro

Site-ul www.impresstour.ro, este deținut și administrat de societatea S.C. SICA IMPRESS TOUR S.R.L., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 35034936, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J29/1354/2015, cu capital social în valoare de 200 lei, cu sediul social în localitatea Poiana Câmpina nr. 546, Prahova, România și punctul de lucru în municipiul Câmpina, Bld. Carol I, nr. 90, bl. 20 G. Parter. Tel.:  0344252909; Fax: 0344252908; E-mail: office@impresstour.ro

Navigarea pe website-ul www.impresstour.ro, care poate fi urmată de comandarea serviciilor agenției, echivaleaz
ă cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos de către orice utilizator sau client.

SICA IMPRESS TOUR S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de folosire, fară nicio notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între www.impresstour.ro și utilizator / client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

 

Definiții

Utilizator - orice persoană care accesează website-ul www.impresstour.ro

Client - persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o comandă, prin completarea formularului de comandă.

Vânzător - societatea S.C. SICA IMPRESS TOUR S.R.L., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 35034936, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J29/1354/2015, cu capital social în valoare de 200 lei și cu sediul în localitatea Poiana Câmpina nr. 546, Prahova, România.

Produse și Servicii - orice produs sau serviciu afișat sau menționat pe website-ul www.impresstour.ro, care poate fi furnizat de către Vânzator, Clientului.

Comanda – prin completarea de către Client a formularului de comandă existent pe website, Vânzătorul (agenția) este informat de intenția Clientului de a achiziționa anumite Produse și Servicii si de a face plata acestora.

Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vandă și să livreze Produsele și Serviciile solicitate, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

 

Drepturile utilizatorului:
Utilizatorul www.impresstour.ro are dreptul să vizualizeze și navigheze în website-ul menționat, să tipărească parți ale conținutului website-ului și să salveze pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.

 

Obligațiile utilizatorului www.impresstour.ro:


Ca utilizator al website-ului
www.impresstour.ro sunteți de acord să respectați următoarele obligații:
- trebuie să aveți varsta peste 18 ani si capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice.

- este interzis să transmiteți materiale politice, pornografice, rasiste sau a alte materiale care contravin legii.
- datele furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. în vederea unei rezervări trebuie să fie reale și corecte

- vă revine responsabilitatea pentru toate rezervările și tranzacțiile efectuate în numele dvs.

- website-ul nu trebuie accesat în scopuri speculative, pentru a genera rezervări false sau frauduloase.

 

Drepturi de proprietate intelectuală:


- conținutul website-ului www.impresstour.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea SICA IMPRESS TOUR S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industriala. Folosirea fără acordul SICA IMPRESS TOUR S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

- este interzis să alterați conținutul website-ului sau să il utilizați în scop comercial prin reproducerea, afișare, copiere, transmitere, distribuire. Toate aceste acțiuni sunt permise doar în scop personal și necomercial. Totodată, este interzisă înlăturarea mențiunii despre drepturile de autor sau marca înregistrată de pe copiile continuțului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.

- utilizarea pe www.impresstour.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă și nu ne asumăm responsabilitatea pentru pagubele apărute prin folosirea continuțului website-ului.

- utilizatorul www.impresstour.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descărcarea pagină cu pagină a conținutului website-ului.

Solicitările privind republicarea sau redistribuirea de conținut vor fi adresate către SICA IMPRESS TOUR SRL la adresa office@impresstour.ro

 

Condițiile generale de rezervare și achiziționare de servicii pe www.impresstour.ro


Orice rezervare efectuată pe website va fi considerată drept intenția dvs. de a achiziționa un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Dacă cererea dvs. va fi acceptată în funcție de disponibilitatea din momentul rezervării, veți primi un e-mail de confirmare de la Impress Tour, validat apoi de Contractul cu Turistul.

Toate produsele și serviciile turistice publicate pe website sunt dinamice și pot suferi modificări în funcție de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii și condițiile Furnizorilor (incluzând regulile de transport al pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica adițional Termenilor și Condițiilor acestui website.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite condițiile de rezervare și anulare, la modalitățile și termenele de plată, la diverse restricții sau obligații, la oferte speciale, precum și condițiile în care o rezervare poate fi modificată. De asemenea, furnizorii pot percepe taxe suplimentare, care pot fi achitate ulterior prin intermediul agenției, online pe website-urile proprii ale furnizorilor sau local. În cazul biletelor de avion, pot apărea unele taxe suplimentare impuse de companiile aeriene, precum și cele rezultate din necesitatea schimbării aeroportului sau a terminalului de escală, Impress Tour nefiind în acest caz responsabilă pentru costurile care pot să apară în momentul transferurilor de la un aeroport sau terminal la altul. Taxele suplimentare pot apărea și in cazul unităților de cazare, care pot colecta diferite taxe locale, cum ar fi taxele hoteliere sau de stațiune / oraș.
Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni, iar pentru lămuriri suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Impress Tour.

 

Anulări/Modificări

 

Anularea sau modificarea produselor / serviciilor achiziționate se face pe baza unei cereri scrise, chiar dacă în prealabil ați informat telefonic sau verbal Impress Tour despre intențiile dvs. În cazul acestor cereri, trebuie avute în vedere prevederile din Termenii și Condițiile fiecărui Furnizor, inclusiv dacă aceste cereri sunt sau nu permise de către Furnizor sau care sunt acțiunile prin care acestea pot fi acceptate și ce costuri implică. Agenția Impress Tour nu poate anula / modifica serviciul turistic înainte de a primi cererea dvs fermă în formă scrisă. Anularea unei rezervări poate implica o penalizare de până la 100% din tariful achitat, iar în cazul unei modificării unei rezervări (modificare de perioadă, de itinerariu, de nume, de servicii) Impress Tour își rezervă dreptul de a aplica anumite taxe, diferite de cele stabilite direct de către Furnizorul final, pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din această acțiune.

 

Exonerarea de răspundere:


Site-ul www.impresstour.ro este un site cu continut informativ, iar informațiile sunt puse la dispoziție atât de către furnizori, cât și din surse pe care le Impress Tour le consideră de încredere. Totuși,  Impress Tour nu poate garanta corectitudinea și actualitatea acestor informații și nu își asumă nici o responsabilitate cu privire la integritatea, exactitatea sau la eventualele erori/ neconcordanțe între informațiile publicate și cele reale.
Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții, consultanță sau angajament din partea Impress Tour și nu implică nicio răspundere, de nicio natură.
Impress Tour își rezerv
ă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregătire).

Impress Tour nu garantează ca website-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe website nu conțin viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător și nu va putea fi făcută răspunzătoare față de nicio persoană/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.impresstour.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Impress Tour actionează și ca agent pentru terți furnizori cum sunt: hoteluri, companii aeriene, companii de închiriat mașini precum și alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiți în continuare Furnizori.
Impress Tour nu-ți asumă nici o responsabilitate pentru produsele și serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garantează în nici un fel acuratetea sau calitatea produselor și a serviciilor reflectate pe acest webite.

Acest website poate conține linkuri catre diverse website-uri, în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar Impress Tour nu își asumă nicio răspundere pentru conținutul acestor website-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste website-uri. Atunci când accesați aceste website-uri sunteți obligași să respectați termenii si condițiile de utilizare ale noilor website-uri accesate.

 

 

Plata


Modalitățile de plată acceptate sunt transferul bancar, plata cach în agenție sau voucherele de vacanță. Impress Tour nu își asumă nicio responsabilitate pentru banii trimiși prin curierat.

În functie de termenii și de condițiile stabilite de furnizori, la momentul rezervării vi se poate cere plata integrală sau parțială a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuată în contul Impress Tour sau al partenerului/ furnizorului. Există și cazuri în care veți plăti direct către furnizor cu cartea de credit personală, astfel, cu acordul dvs., detaliile cărții dvs. de credit pot fi transferate către acesta cu acordul dvs.

Sunteți responsabil pentru plata serviciilor comandate, iar Impress Tour sau Furnizorul nu-și asumă obligația de a emite documentele de călătorie pentru oricare dintre serviciile turistice achizitionate în situația în care serviciile comandate nu au fost achitate integral, conform cu Termenii și condițiile de rezervare.

 

La momentul rezervărilor puteți fi informat de taxe suplimentare, comisioane sau penalizări de tipul charge back și Impress Tour sau Furnizorul își rezervă dreptul de a le încasa.

 

Transfer Bancar / Virament:


Daca alegeți această opțiune de plată vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza căreia puteți efectua plata.


BANCA TRANSILVANIA - RON RO77BTRLRONCRT0355327701
BANCA TRANSILVANIA - EUR RO27BTRLEURCRT0355327701 swift code BTRLRO22Cash:
Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR :
- la sediul agentiei
- la orice sucursală a Băncii Transilvania – în acest caz vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza căreia veți depune banii în contul specificat pe factură. Depunerile se fac direct în conturile curente, nu exista alte conturi dedicate


Vouchere de vacanță / Tichete de vacanță:

Salariații pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanță plătite integral de angajator, pentru petrecerea vacanțelor în România. Vă rugăm sa contactati Impress Tour pentru mai multe detalii.

 

 

Modificări în termenii și condițiile de utilizare:
Impress Tour poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru în prealabil. Va rugăm, deci, sa recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Impress Tour și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală a persoanei în culpă. Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare instanțelor judecătorești.